Esport Oilers etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan seurassa valmentajina ja liikunnanohjaajina.


Tarjoamme sinulle erinomaisen ympäristön toimia valmentajana/ohjaajana, sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä. Koulutamme jokaisen toimijan sisäisesti, sekä kustannamme salibandyliiton 2-tason valmennuskoulutukseen saakka kaikkien kouluttautumisen.

Maksamme myös jokaiselle toimijalle palkkioita, joka määräytyy vastuun, koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa, sitoutumista tehtävään, kiinnostusta salibandyyn ja liikunnan valmennus- sekä ohjaustehtäviin. Liikunta-alan koulutus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi. Räätälöimme valmennus -tai ohjaustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaisesti.


Mikäli kiinnostuit toimimisesta Oilersissa, lähetä hakemuksesi oheisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä

Valmennustyö:

Henry Arrhenius puh.0447703226 tai sposti: henry.arrhenius@esport.fi

Liikunnanohjaus:

Eemeli Kyllönen puh. 0400-647 093 tai sposti: eemeli.kyllonen@esport.fi

HAE VALMENTAJAKSI / OHJAAJAKSI


AVOIMET VALMENTAJAPAIKAT 2022-2023:

P12 Lions (2011-syntyneet pojat) valmentaja

Joukkue on Tapiolan kaupunginosajoukkue. Haemme valmennustiimiin yhtä valmentajaa. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja pelaa alueellista sarjaa yhdellä tai kahdella peliryhmällä. Valmennustiimissä on lisäksesi päävalmentaja, sekä yksi valmentaja. Vastuullesi kuuluu harjoitusten ja ottelutapahtumien läpivienti yhdessä muun valmennustiimin kanssa vastuualueen mukaisesti.

Harjoitusajat: ma 16.45-18.30 Esport Arena, ti 18.00-19.45 Esport Arena ja ke 18.30-20.00 Tapiolan koulu

Palkkio: Valmennuksesta maksetaan harjoitus- ja ottelutapahtumiin perustuvaa työkorvausta. Korvaus perustuu koulutustaustaan ja kokemukseen.

P7 / P8 Dragons (2015-2016 syntyneet pojat) valmentaja

Joukkue on Leppävaaran kaupunginosajoukkue. Haemme valmennustiimiin yhtä valmentajaa. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja pelaa alueellista sarjaa. Joukkueen toiminnan suunnittelusta ja organisoinnista vastaa päätoiminen ikäkausivastaava. Vastuullesi kuuluu harjoitusten ja ottelutapahtumien läpivienti yhdessä muun valmennustiimin kanssa vastuualueen mukaisesti.

Harjoitusajat: ma 17.00-18.00 Rastaalan koulu ja la 9.30-10.30 Perkkaan koulu

Palkkio: Valmennuksesta maksetaan harjoitus- ja ottelutapahtumiin perustuvaa työkorvausta. Korvaus perustuu koulutustaustaan ja kokemukseen.

P7 / P8 Crocodiles (2015-2016 syntyneet pojat) valmentaja

Joukkue on Espoonlahden kaupunginosajoukkue. Haemme valmennustiimiin yhtä valmentajaa. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja pelaa alueellista sarjaa. Joukkueen toiminnan suunnittelusta ja organisoinnista vastaa päätoiminen ikäkausivastaava. Vastuullesi kuuluu harjoitusten ja ottelutapahtumien läpivienti yhdessä muun valmennustiimin kanssa vastuualueen mukaisesti.

Harjoitusajat: ke 17.00-18.00 Iivisniemen koulu ja 17.00-18.00 Kungsgårds skolan

Palkkio: Valmennuksesta maksetaan harjoitus- ja ottelutapahtumiin perustuvaa työkorvausta. Korvaus perustuu koulutustaustaan ja kokemukseen.

P8 Sun (2015-syntyneet pojat) valmentaja

Joukkue on Tapiolan kaupunginosajoukkue. Haemme valmennustiimiin yhtä valmentajaa. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja pelaa alueellista sarjaa. Joukkueen toiminnan suunnittelusta ja organisoinnista vastaa päätoiminen ikäkausivastaava. Vastuullesi kuuluu harjoitusten ja ottelutapahtumien läpivienti yhdessä muun valmennustiimin kanssa vastuualueen mukaisesti.

Harjoitusajat: ti 18.00-19.00 Uusikummun koulu ja su 10.45-12.00 Haukilahden koulu

Palkkio: Valmennuksesta maksetaan harjoitus- ja ottelutapahtumiin perustuvaa työkorvausta. Korvaus perustuu koulutustaustaan ja kokemukseen.

AVOIMET OHJAAJAJAPAIKAT 2022-2023:

Haemme kevätkaudelle salibandykoulu ja harrasteryhmiin uusia liikunnanohjaajia vakituiseen ohjaustyöhön tai sijaisverkostoon. Kevätkausi käynnistyy 9.1.2023 ja kestää 30.4.2023. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työllistyä kesäksi leiritoiminnan piirissä. Työtunteja sinulla on mahdollisuus saada kahdesta aina yli kymmeneen tuntiin viikossa. Räätälöimme ohjaustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaisesti.

Ohjauksesta maksamme tuntikorvausta koulutuksen ja kokemuksen pohjalta 10-25€/tunti. Lisäksi sijaistamisesta maksamme 5€ korotetun palkkion.

Lue lisää salibandykoulu -ja harrastetoiminnasta, sekä aikatauluista tästä