Oilersin tyttösalibandy on viimeisten vuosien aikana ottanut isoja kehitysaskeleita laadullisesti sekä määrällisesti. Seuran joukkueita nähdäänkin tällä hetkellä lähes jokaisessa ikäluokassa ja yhä enemmissä määrin myös kilpatasolla. Junioreiden määrässä seura onkin kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista noin 100 tyttöjuniorin ansiosta. Tulevalla kaudella junioripelaajalla on mahdollisuus harrastaa T8 - T18 ikäluokkien joukkueissa. Lisäksi seuralla on tarjolla kolme aikuisjoukkuetta, joissa junioreilla on mahdollisuus saada aikuisten peleistä kokemusta. Toiminta on keskitetty pääsääntöisesti Tapiolan alueelle, joissa Esport Arena tarjoaa erinomaiset olosuhteet sekä sijainniltaan hallille on helppo liikkua.

Jätä hakemus joukkueisiin alla olevasta linkistä tai ole yhteydessä ikävaiheen valmennuspäällikköön:

HAKULOMAKE T10 - T18 JOUKKUEET 2023-2024 (2006-2015-syntyneet)

Lisätiedot ja yhteyshenkilö

 • Lasse Heikura, tyttösalibandyvastaava. Sähköposti: lasse.heikura@esport.fi tai puhelin: 0504913704

JOUKKUEET 2023-2024

T18NG / T16NG (2006-2009 syntyneet)

Joukkue koostuu T18- ja T16 ikäluokan pelaajista, jotka toimivat yhtenä joukkueena ja harjoitusryhmänä. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja pelaa ikäluokkien alueellista kilpasarjaa. Pelaajille on lisäksi mahdollisuus päästä pelaamaan aikuisten pelejä kauden aikana. Joukkue tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden harrastaa motivoituneessa ja hyvän ilmapiirin omaavassa joukkueessa, jossa on laaja sekä hyvätasoinen valmennus.

Valmentajat:

 • Päävalmentaja: Tomi Vuorenmäki
 • Valmentaja: Eeva Toivanen
 • Valmentaja: Markku Ikkala
 • Valmentaja: Juhani Immonen
 • Fysiikkavalmentaja: Mats Almqvist
T14 NG (2010-2011 syntyneet)

T14 NG joukkue koostuu vuonna 2010-2011 syntyneistä junioreista. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja pelaa ikäluokan kilpasarjaa. Joukkue koostuu tavoitteellisista ja motivoituneista pelaajista, joilla on erinomainen joukkuehenki. Mukaan haetaan kilpatason pelaajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan tavoitteelliseen harjoitteluun. Motivoituneimmilla pelaajilla on mahdollisuus pelata myös vanhemman ikäluokan pelejä oman toiveen ja halun mukaisesti. Pelaajan kehittymiselle joukkue tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hyvän joukkueen, osaavan valmennustiimin ja laadukkaiden olosuhteiden muodossa.

Valmentajat:

 • Päävalmentaja: Lasse Heikura
 • Valmentaja: Tuomas Syrjänen
 • Valmentaja: Janette Oksanen
 • Fysiikkavalmentaja: Mats Almqvist
T14 (2010-2011 syntyneet)

T14 joukkue koostuu vuonna 2010-2011 syntyneistä junioreista. Joukkue harjoittelee kaksi-kolme kertaa viikossa ja pelaa ikäluokan haastajasarjaa. Joukkue koostuu innokkaista ja motivoituneista pelaajista, jotka haluavat kehittyä kovaa vauhtia. Mukaan haetaan uusia aloittavia pelaajia tai pelaajia jotka etsivät kilpatasoa kevyempää harrastusvaihtoehtoa, mutta ovat motivoineita harjoittelemaan. Harjoituksien sisällä valmentajat osaavat huomioida eri lähtötason omaavat pelaajat, jotta kaikille tulee onnistumisen elämyksiä sekä oikean tasoisia haasteita. Joukkue on erinomainen mahdollisuus aloittaa salibandyharrastus tai kilpatasoa kevyempää harrastusvaihtoehtoa etsivälle pelaajalle.

Motivoituneimmilla ja kovaa vauhtia kehittyvillä on mahdollisuus päästä harjoittelemaan myös T14NG joukkueen mukaan oman halun ja toiveen mukaisesti.

Valmentajat:

 • Päävalmentaja: Tuittu Hottinger
 • Valmentaja: Mia Eskelinen
T12 (2012-2013 syntyneet)

T12 joukkue koostuu vuonna 2012-2013 syntyneistä junioreista. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja pelaa ikäluokan aluesarjaa 1-2 peliryhmällä pelaajamäärästä riippuen kilpa -ja tai haastajatasolla. Joukkue koostuu innokkaista ja motivoituneista kaiken tasoisista pelaajista, joten mukaan haetaan jo edistyneimpiä pelaajia, mutta myös vähäisempää harrastustaustaa omaavia pelaajia. Harjoituksien sisällä valmentajat osaavat huomioida eri lähtötason omaavat pelaajat, jotta kaikille tulee onnistumisen elämyksiä sekä oikean tasoisia haasteita.

Valmentajat:

 • Valmentaja: Ville Mensio
 • Valmentaja: Iikka Kokkonen
T10 (2014-2015 syntyneet)

T10 on ensikaudella aloittava joukkue ja koostuu vuonna 2014-2015 syntyneistä junioreista. Joukkue harjoittelee ja toimii toistaiseksi yhdessä T12 joukkueen kanssa ja harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Mikäli pelaajamäärä joukkueessa kasvaa riittävän suureksi on joukkue mahdollista eriyttää siinä vaiheessa omaksi joukkueeksi. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki salibandysta kiinnostuneet pelaajat!

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo