KAUPUNGINOSAJOUKKUEET P7 - P12

Kaupunginosajoukkueet tarjoavat harrastusvaihtoehdon jokaiselle pelaajalle harrastaa salibandya lähellä omaa kotiympäristöä 6 - 12-vuotiaana lähtötasosta tai kokemuksesta riippumatta. Ikäluokkien harjoitusmäärät ja kesto kasvavat maltillisesti asteittain. Harjoituksien sisällä ja peliryhmiä muodostaessa pelaajien lähtötaso huomioidaan aina taataksemme jokaiselle onnistumisen elämyksiä.

MITEN VOIN HAKEA MUKAAN KAUPUNGINOSAJOUKKUESIIN ?

Joukkueisiin otetaan uusia pelaajia ympärivuotisesti. Lisätietoa joukkueista, kustannuksista, harjoitusajoista ja ohjeet mukaan hakemisesta löydät TÄSTÄ

MISSÄ KAUPUNGINOSISSA TOIMINTAA JÄRJESTETÄÄN ?

Kaupunginosajoukkueiden toimintaa järjestetään neljällä alueella (Suur-Tapiola, Suur-Espoonlahti, Suur-Leppävaara ja Pohjois-Espoo). Joukkueiden harjoittelu painottuu omalle alueelle, mutta osa harjoittelusta voi tapahtua lisäksi Tapiolassa Esport Arenalla riippuen alueen lajiolosuhteista.

Huom! Espoon salibandy olosuhdehaasteiden johdosta kevääseen 2023 saakka kaikkien kaupunginosajoukkueiden osalta harjoittelu tapahtuu osittain Tapiolassa Esport Arenalla.


TASOJOUKKUEET P13 - P22

Tasojoukkueet tarjoavat mahdollisuuden jokaiselle pelaajalle harrastaa ja pelata salibandya oman motivaation ja tason mukaisessa joukkueessa. Pelaajalla on kauden aikana tai kauden jälkeen mahdollisuus siirtyä joustavasti seuran sisällä eri tasoille oman toiveen ja valmentajan / valmennusvastaavan näkemyksen perusteella.

MITEN VOIN HAKEA MUKAAN TASOJOUKKUEISIIN ?

Joukkueisiin haetaan pelaajia erityisesti keväisin, mutta pelipaikkaa voit kysyä ympärivuotisesti. Kannattaa siis rohkeasti kysyä paikkaa joukkueessa ympärivuotisesti! Lisätietoa joukkueista ja ohjeet mukaan hakemisesta löydät TÄSTÄ

MILLAISTA TASOJOUKKUEIDEN TOIMINTA ON ?

NG joukkueet ovat edustusjoukkueita, joidenka tavoitteena on tarjota tavoitteellisimmille ja motivoituneimmille pelaajille laadukas valmennus-, harjoitus- ja kasvatusympäristö kokonaisvaltaiseen kehittymiseen. Kaikki edustusjoukkueet ovat MAAJOUKKUETIE - FBA yhteistyö joukkueita ja tavoitteena on pelata ikäluokan korkeinta sarjatasoa. Pelaajia nostetaan ja kierrätetään säännöllisesti myös vanhemman ikäluokan edustusjoukkueen harjoituksissa ja otteluissa.

AKATEMIA joukkueet ovat kilpajoukkueita, joidenka tavoitteena on tarjota tavoitteellinen harjoitus ja peliympäristö edustusjoukkuetta kevyemmällä harjoitusmäärällä sekä kustannustasolla. Joukkuetaso on sopiva pelaajille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti, mutta eivät tässä vaiheessa koe kovempaa sarjatasoa itselleen sopivaksi / oikeaksi vaihtoehdoksi. Akatemia joukkueet tekevät yhteistyötä Esport valmennuskeskuksen kanssa, joka takaa fyysiseen harjoitteluun laadukkaan valmennuksen ja olosuhteet.

CHALLENGER joukkueet ovat haastajajoukkueita, joidenka tavoitteena on tarjota harjoitusmäärältä ja kustannustasoltaan kaikille mahdollistavan harrastusmahdollisuuden motivaatiosta tai lähtötasosta riippumatta, sekä luoda kipinää liikunnalliseen elämäntapaan. Joukkueen toiminnan kulmakiviä ovat harjoittelusta ja pelaamisesta nauttiminen ilman kilpailullista painetta. Joukkueen harjoitusmäärät ja sarjataso määräytyvät pelaajien tason sekä tavoitteellisuuden mukaisesti.