T16 uusi kausi käynnistyy - tietoa joukkueesta
Julkaistu: 02.08.2021 14.34

T16 uusi kausi käynnistyy - tietoa joukkueesta

Tietoa joukkueesta

Joukkueeseen mahtuu vielä 2006-2007 -syntyneitä kenttäpelaajia ja toinen maalivahti - katso yhteystiedot jutun lopusta ja tule kokeilemaan treeneihin!

T16 palaa jälleen omatoimijakson jälkeen lajiharjoittelun pariin 2.8. alkaen. Elokuun ajan lajiharjoitukset maanantaisin Opinmäen liikuntahallissa ja fysiikkaharjoitukset perjantaisin Tapiolan urheilupuistossa. Syyskuusta alkaen lajiharjoitukset alkavat pyöriä maanantaisin Opinmäen liikuntahalli (laji), keskiviikkoisin EA (laji + fysiikka) ja perjantaisin Kaitaan koulu (laji). Sarjapelit starttaavat 3.10.

Oilers T16 lähtee kauteen 2021-2022 rungolla, joka koostuu edellisen kauden D-tyttöjen joukkueesta. Joukkue on pelannut yhdessä noin kaksi vuotta, mutta matkan varrella on tullut mukaan useita uusia pelaajia. Uudet pelaajat otetaan tässä porukassa erittäin hyvin vastaan ja joukkueessa on todella hyvä henki.

Tulevalla kaudella T16 tulee harjoittelemaan kolme kertaa viikossa Tapiolassa ja sen lähialueilla Espoossa. Joukkue osallistuu Salibandyliiton T16 -sarjaan ja pelaa satunnaisia muita turnauksia ja harjoitusotteluita. Yhteistyötä tehdään myös seuran sisäisesti T14 ja T18 -joukkueiden kanssa.

Valmentajina toimivat Eeva Toivanen ja Patricia "Päge" Opoku, joilla on molemmilla yli 10 vuoden kokemus salibandyn parista:

"Meillä on kasassa motivoitunut joukkue, jonka kanssa on kiva lähteä rakentamaan uutta kautta. Tavoitteenamme on kehittää koko joukkuetta pelillisesti eteenpäin sekä panostaa myös jokaisen pelaajan henkilökohtaiseen kehitykseen. Joukkueen pelinälkä jäi edelliseltä kaudelta kovaksi, joten voittoja ja kovia matseja lähdetään hakemaan!

Meille on valmentajina urheilullisen puolen ja lajikehityksen lisäksi tärkeää myös se, että tässä joukkueessa on aidosti kiva harjoitella ja pelata, ja että kaikilla on joukkueessa hyvä olla. Huumoria ja hauskanpitoa ei missään nimessä unohdeta!"

Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia - tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan harjoituksiimme!

Lisätietoja joukkueenjohtaja Kati Virtaselta: kati.virtanen01@gmail.com, puh. 040 556 2675

tai päävalmentaja Eeva Toivaselta eeva.toivanen2013@gmail.com, puh 0400 758 780.

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo