Eetu Sorvali jatkosopimukseen Oilersin kanssa!
Esport OilersJulkaistu: 22.02.2024 14.03

Eetu Sorvali jatkosopimukseen Oilersin kanssa!

Eetu Sorvali ja Oilers ovat solmineet jatkosopimuksen ensi kaudesta. 26-vuotias hyökkääjä pelaa Öljymiehissä ensimmäistä kauttaan ja on ollut vakionimi pelaavassa kokoonpanossa, sillä vain yksi ottelu on jäänyt väliin. 28 otteluun Sorvali on kirjauttanut tehot 10+5=15.

Joensuun Josbassa juniorivuotensa viettänyt Sorvali pelasi ensimmäiset aikuisten sarjaottelunsa kasvattajaseuransa riveissä kaudella 2015–2016. Tulokaskausi oli onnistunut, kun Sorvali iski 25 pelaamassaan Divarin runkosarjaottelussa tehot 16+14=30. Vielä tehokkaamman toisen divarikauden jälkeen Sorvali oli mukana Suomen U19-joukkueessa, joka haki Ruotsin Växjösta maailmanmestaruuden. Kauden jälkeen edessä oli siirtyminen liigatasolle Welhoihin, missä Sorvali iski 22 tehopistettä molemmilla kausillaan kuopiolaisten riveissä.

Welhojen jälkeen Sorvali pelasi kaksi kautta liigaa EräViikingeissä, jonka jälkeen hän siirtyi Divarijoukkue M-Teamiin. Ensimmäisellä kaudellaan M-Teamin paidassa Sorvali iski 25 ottelussa tehot 20+8=28, ja toisella huippupisteet 41+10=51. Kuluvalle kaudelle Sorvali palasi siis liigatasolle ja siirtyi ensimmäistä kertaa Oilersin paitaan.

”Mahtavaa päästä jatkamaan pelihommia Oilersissa! Joukkueessa on erittäin hyvä ilmapiiri ja jokaisesta aistii halun menestyä. Tavoitteet on kultaiset niin tällä kuin tulevallakin kaudella”, Sorvali sanoo.

”Sorvalilta odotimme tällä kaudella vahvaa kahden suunnan pelaamista, sekä lisäosaamista alivoimapeliin. Vaikka muutama edellinen kausi meni divarissa, oli sopeutuminen liigan intensiteettiin yllättävän nopeaa ja hän on vastannut odotuksiin erittäin hyvin. Tämä kausi antaa hyvät lähtökohdat ensi kauteen, kun ympäristö, sekä pelin vaade ovat jo arkipäivää”, toteaa puolestaan Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius.

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo