20
MAA
18.30
Miehet Edustus, F-Liigan pudotuspelit

Classic - Oilers   4 - 7

Bläk Boks

PVE 3 – Oilers lähtee Bläk Boksiin metsästämään kolmatta otteluvoittoa!


Classic vs. Oilers – MA 20.3. 18.30 – Bläk Boks Ideapark
Otteluvoitot: Classic 0 - 2 Oilers

Liput: Tiketti
Lähetys: Ruutu+


Kahden pelatun ottelun jälkeen Oilers johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 2–0


Viime torstaina alkanut puolivälieräsarja on alkanut Oilersin kannalta loistavasti. Sarjan avausottelussa Oilers onnistui hakemaan ryöstön Classicin kotiluolasta 7–6 jatkoaikavoitollaan, ja eilen pelatussa toisessa puolivälieräottelussa Oilers onnistui kolmannessa erässä iskemään ottelun ratkaisuosumat.

Eilinen ottelu noudatti samaa kaavaa sarjan avauspelin kanssa. Ensimmäisen erän jälkeen Oilers puolusti kahden maalin johtoa, mutta pelin edetessä Classic onnistui nousemaan peliin mukaan tasoittaen ottelun. Sarja-avauksessa ottelun ratkaisu venyi jatkoajalle, mutta eilen Oilers onnistui iskemään ratkaisumaalit kolmannessa erässä. Avausottelun kaavan toistuminen näkyi myös joukkueiden sisällä. Sarja-avauksessa Oilersin jokaisesta maalista vastasi Öljyn ykkösviisikko, ja Classicilta kakkosvitja lukuun ottamatta Classicin ylivoimalla iskemää osumaa.

Eilen pelatussa ottelussa sama trendi jatkui, kun Oilersin jokaisen maalin viimeisteli joukkueen ykköskenttä. Classicin ainoat onnistujat löytyivät joukkueen kakkosketjusta, lukuun ottamatta ykkössentteri Eetu Sikkisen rangaistuslaukauksesta syntynyttä osumaa. Vaikka Oilersin hyökkäyspään onnistumiset ovat olleet kärkikentän varassa, on Oilers onnistunut ratkaisemaan ottelut edukseen. Runkosarjassa kovaa jälkeä tehnyt ykkösviisikko on ollut pitelemätön pudotuspeleissä, sillä ketju on iskenyt peräti 13 maalia kahdessa pelatussa ottelussa.

Vastavuoroisesti Oilers on onnistunut riisumaan Classicin kärkikentän aseista, eikä tamperelaisten kärkiyksikkö ole onnistunut vielä maalinteossa viidellä viittä vastaan pelattaessa. Tänään pelattavassa sarjan kolmannessa ottelussa on paljon pelissä, sillä voitolla Oilers olisi enää yhden otteluvoiton päässä välieriin etenemisestä. Classicin voitto taas tarkoittaisi sarjatilanteen kaventumista.

Sarjan avausottelussa maalinteossa onnistunut puolustaja Antti Suomela kommentoi eilistä kamppailua; ”Meillä oli huikea ilme, ja annettiin kyllä kaikkemme puolustuspeliin. Classic piti tosi hyvin palloa ja jaksoi hinkata, mutta meillä oli huikea henki päällä puolustuspelissä.”

Suomela ei ole huolissaan tehojen kasautumisesta ykköskentälle: ”Eiköhän se sieltä muillekin tule. Ei tarvitse paljoa tehdä, että se sieltä irtoaa. Eilenkin oli paikkoja ihan sairaan paljon mutta ei vaan uponnut, mutta eiköhän tänään uppoa!”

Suomela ennakoi illan peliä; ”Aika samankaltaista odotettavissa kuin kaksi ensimmäistä peliä. Classic tykkää pitää palloa. Koitetaan ottaa pelivälinettä enemmän haltuun, että päästään kontrolloimaan pallolla peliä ettei mene pelkäksi puolustamiseksi.”

Suomela kommentoi Classicia vastustajana; ”Jaksavat hinkata pallon kanssa, ja meidän pitää olla kokoajan hereillä puolustuspäässä. Vähän kun haukkaa toiselta puolelta niin kyllä ne sieltä löytää välit. Täytyy olla hereillä koko ottelun läpi.”


Seuraa heitä:
Oilersin tehokkain pelaaja - #2 Aaro Astala – 2 O, 3 M, 5 S, 8 P
Oilersin tehokkain maalintekijä - #73 Justus Kainulainen – 2 O, 6 M
Classicin tehokkain pelaaja - #63 Ville Lastikka – 2 O, 4 M, 1 S, 5 P
Classicin tehokkain maalintekijä - #63 Ville Lastikka – 2 O, 4 M


Classic vs. Oilers tänään kello 18.30 Bläk Boksissa. Liput otteluun myy Tiketti, ja matsin näyttää Ruutu.Tilastot
Classic

4 - 7

3 - 30 - 01 - 4

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista